11 Mayıs 2014 Pazar

Gül Aşkı

Gül gerek görsel gerekse yazılı sanatlarda yerini korumuş bir çiçek, çiçekten de fazlası hatta.. Hemen her kültürde önemli yere sahip olmuş bir figür, pek çok metefor barındırıyor. Gülün rengi duygularımıza tercüman oldu, oluyor.. Gül sadece çiçek olarak değil; yapraklarıyla;dikeniyle; tomurcuğuyla epey yerde karşımıza çıkıyor. 


Anlatmakla bitmez bu çiçeğin simgeledikleri, sayfalara sığdıramam hissettirdiklerini,bilinçaltımızdaki yerini... O yüzden ben iyisi mi size gül motifini kullanarak hazırladığımız bornozu göstereyim:)



Zemin rengi olarak sarı rengi tercih ettik. Sarının her tonu ilkbahar-yaz sezonunda sıkça karşımıza çıkacak. Elbiseler, ayakkabılar, etekler,bluzlar, bikini ve mayolar, iç çamaşırları sarı renge teslim oluyor; bütünüyle ya da kısmen.. Ev tekstilinde de sarı var, koltuklar; halılar; minderler; havlular; perdeler... İşte bu nedenle biz de sarı rengi kullandık, pek çoğunuz sarı tonlarında birşeylere sahip olacaksınız; bu bornozla da kombininizi tamamlayabilirsiniz;)






Güller ve baskı detayları kahverengi ve bej rengi tonlarında; çünkü bu iki rengin sarı ile uyumu harika; üstelik bu sezon oldukça birlikte kullanılacak.





Bornozunuzu kahve tonlarında pijamalarınızın üzerine geçirebilir, haftasonu evde sinema keyfi yaparken veya kitabınızı okurken yumuşak dokusunun ve sizi ılıkça sarmasının tadını çıkarabilirsiniz;)


Bornozu siz de beğendiyseniz ve sizin olmasını istiyorsanız mail atmanız yeterli!!

İlginiz için teşekkürler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder